Calamari în stil Luciana
Calamari în stil Luciana ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, calmar, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), Calamari-stil de salvamar de două Minute, și Salată de Calamari în stil provensal cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați calamarii conform instrucțiunilor de la pagina 40, lăsând pielea intactă, dacă preferați.
Tăiați corpurile în inele de 1/2 inch și puneți-le și tentaculele într-o strecurătoare pentru a se scurge bine.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie largă și grea la foc mediu. Împrăștiați usturoiul peste ulei și gătiți, agitând tigaia, până devine aurie, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mare, împrăștiați calamarii în tigaie și condimentați cu cimbru și ușor cu piper roșu zdrobit. Gatiti, amestecand regulat, pana cand apa din calamari s-a evaporat si calamarii au inceput sa se caramelizeze, 6 pana la 8 minute.
Presărați oțetul peste calamari și răzuiți bucățile rumenite din tigaie.
Se toarnă vinul și se fierbe, continuând să răzuie tigaia. Gatiti pana cand vinul se evapora si calamarii sunt aurii, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper roșu zdrobit după gust, se amestecă pătrunjelul și se servește.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din bucătăria italo-americană a Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2001 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York. Jurnalismul lui Jay Jacob a apărut în multe reviste naționale.Din ediția comercială broșată.