Calamari umpluți cu mazăre și roșii uscate

Calamari umpluți cu mazăre și roșii uscate
Nevoie de un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Calamari umpluți cu mazăre și roșii uscate ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,3 USD pe porție. O porție conține 696 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, frunze de cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Tagliatelle De Somon Cremos Cu Mazăre De Grădină Și Roșii Uscate La Soare, Piept de pui umplut cu brânză de capră și roșii uscate, și Cartofi dulci la cuptor umpluți cu Feta, măsline și roșii uscate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți 3 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Instalați o baie de gheață în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Adăugați mazărea și curățați-le timp de 30 de secunde, apoi scurgeți-le și aruncați-le imediat în baia de gheață. Odată răcit, scurgeți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Curățați calamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
5
Scoateți tentaculele, tocați-le fin și lăsați-le deoparte.
6
Îndepărtați interiorul, având grijă să nu tăiați stomacul.
7
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bucățile de tentacul calamari și gătiți până la opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
9
Adăugați mazărea, usturoiul și roșiile uscate la soare și amestecați, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Adăugați pesmet și amestecați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper și adaugă pătrunjel. Lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Amestecați amestecul de pâine în fiecare calamar până se umple și puneți-l într-un vas de faianță de 12 pe 8 inci (suficient de mare pentru a ține calamari și sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Adăugați vin și sos de roșii și amestecați pentru a se așeza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Coaceți timp de 35 de minute, apoi scoateți și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
16
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
17
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține o săptămână în frigider sau până la șase luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista