Calamari rapizi cu maioneză de usturoi

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Calamari rapide cu Mayo de usturoi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, maioneză, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tocană de Calamari cu pâine prăjită cu usturoi, Tocană de Calamari cu pâine prăjită cu usturoi, și Calamari carbonizați cu bulion de usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti mayo, combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti calamari, tăiați tuburile de calmar în inele de 1/2 inch. Lăsați tentaculele intacte. Clătiți și uscați.
Combinați făina de porumb și următoarele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați jumătate de calmar. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați calmarul acoperit cu amestec de făină de porumb în ulei fierbinte; gătiți 2 minute, întorcându-vă frecvent sau până când calmarul începe să se onduleze în jurul marginilor. (Nu overcook.)
Scoateți calmarul din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați procedura cu calmarul rămas, amestecul de făină de porumb și 1/4 cană de ulei.
Serviți imediat cu mayo de usturoi și pene de lămâie.