Calamari rapizi cu maioneză de usturoi

Calamari rapizi cu maioneză de usturoi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Calamari rapide cu Mayo de usturoi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, maioneză, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tocană de Calamari cu pâine prăjită cu usturoi, Tocană de Calamari cu pâine prăjită cu usturoi, și Calamari carbonizați cu bulion de usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti mayo, combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti calamari, tăiați tuburile de calmar în inele de 1/2 inch. Lăsați tentaculele intacte. Clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
3
Combinați făina de porumb și următoarele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați jumătate de calmar. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați calmarul acoperit cu amestec de făină de porumb în ulei fierbinte; gătiți 2 minute, întorcându-vă frecvent sau până când calmarul începe să se onduleze în jurul marginilor. (Nu overcook.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
CalmarCalmar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Scoateți calmarul din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați procedura cu calmarul rămas, amestecul de făină de porumb și 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
CalmarCalmar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți imediat cu mayo de usturoi și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista