Calamari prăjiți cu sos de citrice Chipotle

Calamari prăjiți cu sos de citrice Chipotle
Fried Calamari cu sos de citrice Chipotle ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 579 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, usturoi, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Calamari prăjiți cu sos Tarator, Calamari Prăjiți Cu Sos Tartar De Mărar, și Calamari prăjiți fără Gluten cu sos Tartar de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați usturoiul, chipotle, sucurile de citrice, ceapa roșie, semințele de muștar într-un blender sau mini-robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, stropiți treptat în ulei până când se obține textura cremoasă dorită. Este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul. Se amestecă treptat în ulei până se amestecă. Puneți deoparte până când sunteți gata de servit.Înmuiați calamarii în zară timp de cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Combinați făina cu pătrunjelul, sarea, piperul și cayenne într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți calamarii din zară și scuturați puțin din exces. Dragați calamarii în amestecul de făină, păstrând toate bucățile separate. Scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Se toarnă ulei la o adâncime de aproximativ 2 inci într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Căldură la 36
6
Se prăjesc calamarii, în loturi, timp de aproximativ 1 minut sau până se termină, întorcându-se după 30 de secunde. Asigurați-vă că nu aglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se scurge pe prosoape de hârtie, se condimentează cu sare și un spritz mare de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Serviți cu lămâie proaspătă stoarsă suplimentară și o parte din sosul Chipotle pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista