Calamari la grătar pe un pat de fenicul ras

Calamari la grătar pe un pat de fenicul ras
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întreg 30, și pescatarian hor d ' oeuvre? Calamari la grătar pe un pat de fenicul ras ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 437 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.13 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de usturoi, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Calamari la grătar cu Rețetă de fenicul fiert și mămăligă, Salată De Fenicul Ras, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar la foc mare. Într-un castron mare, aruncați calmarul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați calamari pe grătar și gătiți fiecare parte până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți de pe foc și puneți-l într-un castron mare curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați usturoiul, coaja de lămâie, chiles, 1/4 din Vinaigreta de usturoi prăjită, pătrunjelul tocat, caperele și scallions. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie, după gust. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. Într-un alt castron aruncați feniculul cu măslinele și 3/4 cană de vinetă de usturoi prăjită până când este doar acoperită. Aranjați un pat de fenicul pe un platou de servire și dați deoparte. În vasul de fenicul, aruncați ușor rucola bebelușului cu vinaigretul rămas și condimentați cu sare și piper. Aranjați o" coroană " de rucola în jurul fenicului. Topim feniculul cu calamari la grătar. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați fiecare rădăcină de cap de usturoi în jos. Înjumătățiți cu grijă fiecare bec de usturoi orizontal, dezvăluind căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Așezați fiecare cap de usturoi, tăiat cu fața în sus, pe o bucată mică de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Stropiți blaturile cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și pliați părțile laterale ale foliei, închizând complet usturoiul. Repetați cu usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Așezați mănunchiurile de usturoi pe foaia de copt și coaceți până când cuișoarele sunt moi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți usturoiul din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute încă sigilate. Strângeți cu grijă usturoiul moale din piei în vasul unui robot de bucătărie de dimensiuni medii. Pureați usturoiul până se omogenizează, adăugând puțin ulei de măsline, dacă este necesar. Lăsați aproximativ 5 linguri de piure de usturoi în robotul de bucătărie și păstrați cantitatea rămasă într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână. La robotul de bucătărie, adăugați muștarul, oțetul, uleiul de măsline rămas și apa și piureul până se omogenizează și se emulsionează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Revista