Calamari la grătar pe un pat de fenicul ras

Calamari la grătar pe un pat de fenicul ras
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întreg 30, și pescatarian hor d ' oeuvre? Calamari la grătar pe un pat de fenicul ras ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 437 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.13 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de usturoi, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Calamari la grătar cu Rețetă de fenicul fiert și mămăligă, Salată De Fenicul Ras, și Salată De Fenicul Ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar la foc mare. Într-un castron mare, aruncați calmarul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3
Ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați calamari pe grătar și gătiți fiecare parte până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți de pe foc și puneți-l într-un castron mare curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați usturoiul, coaja de lămâie, chiles, 1/4 din Vinaigreta de usturoi prăjită, pătrunjelul tocat, caperele și scallions. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie, după gust. Puneți deoparte până când este gata de utilizare. Într-un alt castron aruncați feniculul cu măslinele și 3/4 cană de vinetă de usturoi prăjită până când este doar acoperită. Aranjați un pat de fenicul pe un platou de servire și dați deoparte. În vasul de fenicul, aruncați ușor rucola bebelușului cu vinaigretul rămas și condimentați cu sare și piper. Aranjați o" coroană " de rucola în jurul fenicului. Topim feniculul cu calamari la grătar. Condimentează cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CalmarCalmar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați fiecare rădăcină de cap de usturoi în jos. Înjumătățiți cu grijă fiecare bec de usturoi orizontal, dezvăluind căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Așezați fiecare cap de usturoi, tăiat cu fața în sus, pe o bucată mică de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Stropiți blaturile cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și pliați părțile laterale ale foliei, închizând complet usturoiul. Repetați cu usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Așezați mănunchiurile de usturoi pe foaia de copt și coaceți până când cuișoarele sunt moi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți usturoiul din cuptor și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute încă sigilate. Strângeți cu grijă usturoiul moale din piei în vasul unui robot de bucătărie de dimensiuni medii. Pureați usturoiul până se omogenizează, adăugând puțin ulei de măsline, dacă este necesar. Lăsați aproximativ 5 linguri de piure de usturoi în robotul de bucătărie și păstrați cantitatea rămasă într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână. La robotul de bucătărie, adăugați muștarul, oțetul, uleiul de măsline rămas și apa și piureul până se omogenizează și se emulsionează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Revista