Calamari La Grătar Cu Rucola

Calamari La Grătar Cu Rucola
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Calamari la grătar cu rucola ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, cățel de usturoi, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, Calamari La Grătar, și Calamari Marinați La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți tentaculele pe lungime și tăiați-le pe cele mai lungi, dacă sunt atașate, transversal în bucăți de 2 inci. Scoateți clapetele de pe corpurile de calmar, dacă sunt atașate, și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Tăiați fiecare corp de calmar pe lungime de-a lungul "cusăturii" și deschideți plat. Scorați calmarul mare, inclusiv clapele, pe lungime cu un cuțit ascuțit, făcând tăieturi apropiate (la aproximativ 1/8 inch distanță ca crestele de pe rigatoni) și având grijă să nu tăiați calmarul, apoi înjumătățiți corpurile de calmar transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Strângeți suficient suc din 2 lămâi pentru a măsura 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
5
Tăiați lămâia întreagă rămasă în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper până se combină bine și transferați 1/4 cană de pansament într-un castron mare de mică adâncime, rezervând restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
7
Adăugați calmarul la pansament într-un castron puțin adânc, aruncând pentru a acoperi și marinați la temperatura camerei, rotind o dată, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Infilați 2 frigarui prin fiecare corp de calmar, lângă părțile opuse ale corpului (pentru a menține calmarul plat în timpul grătarului). Infilați toate clapetele pe 1 sau 2 frigarui. Infilați toate tentaculele în cruce (prin partea cea mai groasă) pe frigarui, fără a se aglomera, lăsând tentaculele să atârne. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde), grătiți calmarul pe un grătar ușor uns, neacoperit, întorcându-se o dată, până când devin opace, 1 până la 1 1/2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați pe o placă de tăiat și îndepărtați frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Tăiați corpurile de calmar pe lungime în benzi groase de 1 1/2 inch. Înjumătățiți benzile transversal dacă utilizați calmar mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
12
Aruncați calmarul cu 3 linguri de pansament rezervat și sare și piper după gust într-un castron curat. Aruncați rucola într-un alt castron cu suficient pansament rămas pentru a acoperi, apoi condimentați cu sare și piper. Împărțiți rucola între 4 farfurii și acoperiți cu calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
13
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista