Calamari La Grătar Cu Rucola

Calamari La Grătar Cu Rucola
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Calamari la grătar cu rucola ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rucola, cățel de usturoi, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, Calamari La Grătar, și Calamari Marinați La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți tentaculele pe lungime și tăiați-le pe cele mai lungi, dacă sunt atașate, transversal în bucăți de 2 inci. Scoateți clapetele de pe corpurile de calmar, dacă sunt atașate, și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Tăiați fiecare corp de calmar pe lungime de-a lungul "cusăturii" și deschideți plat. Scorați calmarul mare, inclusiv clapele, pe lungime cu un cuțit ascuțit, făcând tăieturi apropiate (la aproximativ 1/8 inch distanță ca crestele de pe rigatoni) și având grijă să nu tăiați calmarul, apoi înjumătățiți corpurile de calmar transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Strângeți suficient suc din 2 lămâi pentru a măsura 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Tăiați lămâia întreagă rămasă în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper până se combină bine și transferați 1/4 cană de pansament într-un castron mare de mică adâncime, rezervând restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați calmarul la pansament într-un castron puțin adânc, aruncând pentru a acoperi și marinați la temperatura camerei, rotind o dată, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Infilați 2 frigarui prin fiecare corp de calmar, lângă părțile opuse ale corpului (pentru a menține calmarul plat în timpul grătarului). Infilați toate clapetele pe 1 sau 2 frigarui. Infilați toate tentaculele în cruce (prin partea cea mai groasă) pe frigarui, fără a se aglomera, lăsând tentaculele să atârne. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde), grătiți calmarul pe un grătar ușor uns, neacoperit, întorcându-se o dată, până când devin opace, 1 până la 1 1/2 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Transferați pe o placă de tăiat și îndepărtați frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Tăiați corpurile de calmar pe lungime în benzi groase de 1 1/2 inch. Înjumătățiți benzile transversal dacă utilizați calmar mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
12
Aruncați calmarul cu 3 linguri de pansament rezervat și sare și piper după gust într-un castron curat. Aruncați rucola într-un alt castron cu suficient pansament rămas pentru a acoperi, apoi condimentați cu sare și piper. Împărțiți rucola între 4 farfurii și acoperiți cu calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista