Calamari la grătar cu fasole și ulei de mentă

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Calamari la grătar cu fasole și ulei de mentă ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Calamari la grătar pe un pat de fasole albă, Creveți la grătar cu fasole albă, rozmarin, Mache și ulei de mentă, și Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tentaculele și curățați calamarii, lăsând corpurile întregi. Puneți tentaculele deoparte. Scoateți osul în formă de pană în centrul tuburilor calamari și îndepărtați și lucrurile tulburi.
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună fasolea gătită, rozmarinul, uleiul de măsline, ceapa, maghiranul și sucul de lămâie și coaja. Condimentează după gust cu sare și piper. Aranjați amestecul în centrul a 4 plăci.
Condimentați Calamarul cu sare și piper, periați cu puțin ulei suplimentar și grătați timp de 2 minute pe fiecare parte. Aranjați 2 calamari peste salată pe fiecare farfurie și stropiți cu uleiul de mentă.
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Pregătiți și baie de gheață. Împingeți frunzele de mentă în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi scoateți-le în baia de gheață. Stoarceți excesul de lichid și piureul într-un blender timp de 1 minut cu uleiul de măsline. Face 1 cană.