Calamari la grătar cu fasole și ulei de mentă

Calamari la grătar cu fasole și ulei de mentă
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre pescatarian? Calamari la grătar cu fasole și ulei de mentă ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Calamari la grătar pe un pat de fasole albă, Creveți la grătar cu fasole albă, rozmarin, Mache și ulei de mentă, și Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tentaculele și curățați calamarii, lăsând corpurile întregi. Puneți tentaculele deoparte. Scoateți osul în formă de pană în centrul tuburilor calamari și îndepărtați și lucrurile tulburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună fasolea gătită, rozmarinul, uleiul de măsline, ceapa, maghiranul și sucul de lămâie și coaja. Condimentează după gust cu sare și piper. Aranjați amestecul în centrul a 4 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MaghiranMaghiran
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Condimentați Calamarul cu sare și piper, periați cu puțin ulei suplimentar și grătați timp de 2 minute pe fiecare parte. Aranjați 2 calamari peste salată pe fiecare farfurie și stropiți cu uleiul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CalmarCalmar
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Pregătiți și baie de gheață. Împingeți frunzele de mentă în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi scoateți-le în baia de gheață. Stoarceți excesul de lichid și piureul într-un blender timp de 1 minut cu uleiul de măsline. Face 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista