Calamari cu sos de roșii prăjite

Calamari cu sos de roșii prăjite
Calamari cu sos de roșii prăjite este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 767 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, calamari, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Roșii prăjite și chili calamari linguini, Salată de Calamari, roșii și capere, și Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mică la foc moderat, combinați roșiile, usturoiul, sarea și ardeiul roșu zdrobit. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați sosul într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie. Umpleți o cratiță medie adâncă, cu fund greu (sau friteuză) cu aproximativ 4 inci de ulei, lăsând cel puțin 3 inci între ulei și vârful cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Încălziți uleiul la foc moderat până când un termometru pentru prăjit înregistrează 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mare, amestecați împreună calamarii (inele și tentacule) și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți calamarii din ou, agitând ușor pentru a îndepărta orice exces, apoi transferați în vasul cu făină condimentată și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
CalmarCalmar
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți calamarii din făină, scuturând toknock de pe orice exces, apoi transferați pe foaia de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Lucrând în loturi, folosiți o lingură de metal cu fante sau un păianjen pentru a plasa cu grijă calamarii în uleiul încins. Se prăjește, răsturnând după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Transferați ca făcutla foaia de copt tapetată cu prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare. Continuați să prăjiți restul de calamari, readucând uleiul la 375 km f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Serviți calamarii cu sosul de roșii și pene de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
CalmarCalmar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista