Calamari cu sare si piper

Calamari cu sare si piper
Calamari cu sare și piper ar putea fi doar rețeta fără lactate și pescatarian pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 536 de calorii, 30 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 3,75 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de calamari, sos chili, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 55%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Calamari cu sare și piper, Calamari cu sare și piper și Calamari cu sare și piper.

Instrucțiuni

1
Pentru calamari: Într-o tigaie mare cu fundul greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mare, amestecați amidonul de porumb și făina cu o cantitate generoasă de sare și piper. Aruncă calmarul în amidonul de porumb, asigurându-se că se îmbracă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lucrând în loturi, ridicați calmarul din amidonul de porumb, scuturând pentru a îndepărta orice exces și puneți cu grijă în ulei. Se prăjește până devin ușor aurii și crocanți, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Subţire-Subţire-
4
Scoatem din ulei si scurgem pe o tava tapetata cu o punga de hartie maro. Repetați cu calmarul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Combinați sosul de soia, sosul chili, sucul de lime verde, usturoiul, ceapa verde și ghimbirul într-un castron mic. Se amestecă și se servește cu calamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Thousand Islands Winery Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Vinăria Mii de Insule Riesling
Vinăria Mii de Insule Riesling
Acest Riesling cu clima rece, stil dulce, afișează o aromă fructată cu arome de caise și piersici, urmate de o notă de citrice. Are o senzație de gură bine echilibrată și un final dulce.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista