Calamari carbonizați cu bulion de usturoi prăjit
Calamari carbonizate cu bulion de usturoi prăjită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 567 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână paste cu păr de înger, calamari, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de Calamari cu pâine prăjită cu usturoi, Tocană de Calamari cu pâine prăjită cu usturoi, și Risotto de usturoi cu calamari și chipsuri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înfășurați căței de usturoi în folie și prăjiți 15 minute, până se rumenesc și se înmoaie. Pune deoparte.
Gatiti parul inger conform instructiunilor pachetului.
Între timp, înveliți o tigaie sau o tavă pentru grătar cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare pentru a preîncălzi.
Condimentează ambele părți ale calamarului cu sare, piper negru și oregano.
Puneți calamari pe tigaie fierbinte și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Într-un blender, combinați bulionul de pui și usturoiul prăjit. Puree până la amestec.
Transferați amestecul într-o cratiță și setați tigaia la foc mediu. Feliați calamari în inele și adăugați la bulionul fierbinte. Se dizolvă amidonul de porumb în 1 lingură de apă și se adaugă în tigaie. Se fierbe 2 minute, până când sosul se îngroașă.
Scurgeți pastele și transferați-le într-un platou de servire. Se acoperă cu calamari și sos.
Presărați pătrunjel deasupra chiar înainte de servire.