Calamari bătuți cu bere cu maioneză de usturoi-lămâie
Bere-ponosită Calamari cu maioneza usturoi-lamaie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 776 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Calamari bătuți cu bere cu maioneză de usturoi-lămâie, Chipsuri de dovlecei bătute cu bere cu maioneză de lămâie, și Sardine bătute cu bere cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine calmarul; se usucă.
Tăiați în inele de 1/4 inch; așezați într-un castron mediu.
Adăugați 2 căței de usturoi tocați, sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și piper negru după gust; se amestecă pentru a acoperi. Capac; refrigerați cel puțin 30 de minute pentru a marina.
Între timp, într-un castron adânc, amestecați 1 cană de făină, uleiul de măsline, 1 1/2 lingurițe de sare, ardeiul roșu și piperul negru după gust. Adăugați încet berea, amestecând ușor până când aluatul este neted. Capac; frigider 30 de minute.
În robotul de bucătărie, puneți maioneza, 1 cățel de usturoi și sucul de lămâie. Acoperiți; procesați până când usturoiul este tocat și amestecul este amestecat.
Se transferă într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper negru. Se amestecă busuiocul. Capac; la frigider până la servire.
În friteuza adâncă sau în cratița grea, încălziți uleiul vegetal de 2 inci până la 375 F. în vasul de mică adâncime, puneți restul de 1 cană de făină. Înmuiați inelele de calmar în făină, scuturând excesul, apoi acoperiți complet cu aluat de bere. Se prăjește calmarul în loturi în ulei fierbinte până se rumenesc adânc, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți calamari fierbinte cu maioneză de usturoi-lămâie.