Calamar saut cu vinete prajite

Calamar saut cu vinete prajite
Calamarul saut cu vinete prajite este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 464 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați scallions, piper cayenne, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kimchi orez prăjit cu calamar saut și un ou Pocat, Salată De Calamar Saut Cu Salsa Verde, și Calmar prăjit Po ' Boy cu Avocado și ulei de Chile Negru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Presărați feliile de vinete cu sare și lăsați să stea pe un suport așezat peste o foaie de copt cu margini timp de 20 de minute. Clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați corpurile de calmar pe lungime și așezați-le plate pe o suprafață de lucru cu interiorul orientat în sus. Folosind vârful cuțitului, marcați corpurile în diamante cu diagonală de 1/8 inch, fiind sigur că nu tăiați tot drumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Tăiați calmarul în sferturi pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
5
Într-un castron mediu, bateți albușurile cu amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Puneți panko într-un castron puțin adânc și condimentați ușor cu sare. Înmuiați rondele de vinete în amestecul de amidon de porumb, întinzându-l subțire cu degetele. Dragați vinetele în panko, apăsând pentru a ajuta firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Transferați vinetele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei de canola până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați jumătate din vinete și prăjiți la foc moderat, rotind o dată, până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
10
Scurgeți vinetele pe prosoape de hârtie și presărați ușor cu sare. Repetați cu vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Transferați vinetele într-o grătar și păstrați-le calde la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Se toarnă uleiul și se șterge tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați 3 linguri de ulei în tigaie și încălziți până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Se adaugă jumătate din calmar și se prăjește la foc mare până se ondulează și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
15
Se toarnă calmarul și orice lichid acumulat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
16
Adăugați încă 3 linguri de ulei în tigaie; când strălucește, adăugați calmarul rămas și amestecați. Întoarceți tot calmarul și orice lichid acumulat în tigaie și gătiți la foc mare până când lichidul este evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Adăugați scallions, condimentați cu sare și cayenne și gătiți până când scallions sunt fragede, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Transferați calmarul și vinetele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
CalmarCalmar
19
Se presară cu caju și se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
CajuCaju
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista