Calamar la grătar și ceapă torpilă cu măcriș

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați calmarul la grătar și ceapa torpilă cu măcriș. O porție conține 467 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de calmar pentru copii, frunze de măcriș, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cotlet De Porc La Grătar, Pere Asiatice Și Ceapă Torpilă, Ginisang Pusit (calmar în roșii și ceapă), și Spamsational Torpedo Subs.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin cu sucul de lămâie și condimentați pansamentul cu sare și piper negru.
Grătiți ceapa torpilă sau șalotele la foc moderat, rotind de câteva ori, până când sunt carbonizate la exterior și doar fragede în interior, aproximativ 20 de minute.
Transferați ceapa într-un castron, acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să se aburească timp de 15 minute. Curățați ceapa și tăiați capetele.
Puneți ceapa într-un castron mare și păstrați-o caldă.
Într-un castron, stropiți corpurile de calmar cu ulei de măsline și condimentați liberal cu sare și piper. Grătiți calmarul la foc mare până când este ușor carbonizat și fraged, aproximativ 1 minut pe parte.
Transferați corpurile de calmar în bol cu ceapa la grătar. Repetați cu tentaculele.
Adăugați frunzele de măcriș și pansamentul la ceapă și calmar și aruncați pentru a combina. Condimentează salata cu sare și piper. Aranjați salata pe 4 farfurii și serviți imediat.