Calabrian Spiedini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calabrian Spiedini. Această rețetă face 12 porții cu 211 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praf de chili din california, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Chiftele Din Calabria, Pește-Spadă Stil Calabrian, și Pui Calabrian al Mattone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați bine carnea de porc cu o cantitate bună de piper negru și sare gri. Se toacă usturoiul și apoi se presară cu sare pentru a ajuta procesul de zdrobire. Folosind partea laterală a unui cuțit, amestecați-l într-o pastă (acest proces este ajutat de-a lungul dacă presărați usturoiul cu puțină sare pentru a ajuta la ruperea acestuia). Aroma de piure de usturoi se va răspândi în cârnați mai ușor decât usturoiul tocat.
Adăugați usturoiul în cârnați, apoi adăugați pudra de chili din California (acesta este un chili dulce care va da cârnaților o culoare roșie puternică).
Adăugați fulgii de chili, berea și semințele de fenicul și amestecați bine. Acoperiți cârnații într-un bol cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Nota bucătarului: dacă doriți să testați cârnații de porc pentru condimente, prăjiți puțin într-o tigaie mică cu puțin ulei de măsline înainte de a gusta. Amintiți-vă, puteți adăuga întotdeauna mai multe condimente, dar nu îl puteți lua niciodată!
Chiar înainte de gătit, înmuiați frigarui de lemn de 12 inci în apă timp de 1 oră, astfel încât să nu se aprindă atunci când le așezați pe grătar. Acoperiți o foaie de prăjituri cu folie de aluminiu. Formați cârnații în chiftele de dimensiuni de baseball și așezați-le pe foaia de prăjituri. Pentru a forma spiedini, aplatizați bilele în torturi, așezați 2 frigarui în mijlocul unui patty de cârnați, apoi înfășurați ferm patty-ul în jurul frigarui. Înfășurați spiedini în folie pe care o veți folosi pentru a le aduce la grătar.
Așezați spiedini pe partea mai rece a cărbunilor sau pe un grătar mediu.
Stropiți cu ulei de măsline. Grătiți aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când sunt bine gătite.