Calabrese Antipasto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 378 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați hrean, ketchup, inimi de anghinare marinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Pesto Calabrese, și Pizza Calabrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate legumele pregătite și scurse în boluri separate și rezervați-le sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o cratiță mare, combinați ketchup, Worcestershire, hrean, sos de roșii, oțet de tarhon, zahăr brun, usturoi, suc de lămâie și cayenne. Se aduce la foc mic la foc mediu. Condimentează, după gust, cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Tarhon
Fasole Verde Murată
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk Duds
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea Insertului
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o Generos. Albiți conopida timp de aproximativ 2 minute; ar trebui să fie încă crocant. Cu un skimmer, transferați floretele într-o tavă pentru a se răci rapid. Repetați cu morcovii și apoi cu țelina, gătindu-le suficient de mult pentru a-și îndepărta gustul crud; vor fi gătite mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Skimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați oțetul de vin alb în apă și albiți ciupercile timp de 1 minut (oțetul va menține ciupercile albe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scurgeți și întindeți ciupercile pe o tavă pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Adăugați conopida, morcovii, țelina și ciupercile în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Adăugați sucurile din legumele conservate și Borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Adăugați pepperoncini, măsline, murături, ceapă și inimi de anghinare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Aluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
În borcanele de conserve sterilizate, puneți 1 linguriță de oțet de tarhon (acest lucru va garanta prospețimea). Încărcați legumele sosate în borcan, folosind o pâlnie cu gură largă pentru a evita o mizerie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Tarhon
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
Pâlnie
10
Într-una dintre tigăile mari pe care le-ați folosit, adăugați ulei de măsline, ton și hamsii și amestecați bine. Topiți fiecare borcan cu o parte din amestecul de ton. Acoperiți și refrigerați sau lăsați să se răcească pe tejghea înainte de servire. Aceasta se va păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec