Calabrese Antipasto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 378 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați hrean, ketchup, inimi de anghinare marinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Pesto Calabrese, și Pizza Calabrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate legumele pregătite și scurse în boluri separate și rezervați-le sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o cratiță mare, combinați ketchup, Worcestershire, hrean, sos de roșii, oțet de tarhon, zahăr brun, usturoi, suc de lămâie și cayenne. Se aduce la foc mic la foc mediu. Condimentează, după gust, cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Tarhon
Fasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o Generos. Albiți conopida timp de aproximativ 2 minute; ar trebui să fie încă crocant. Cu un skimmer, transferați floretele într-o tavă pentru a se răci rapid. Repetați cu morcovii și apoi cu țelina, gătindu-le suficient de mult pentru a-și îndepărta gustul crud; vor fi gătite mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Skimmer
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați oțetul de vin alb în apă și albiți ciupercile timp de 1 minut (oțetul va menține ciupercile albe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scurgeți și întindeți ciupercile pe o tavă pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Pâine Cu Nuci și Stafide
6
Adăugați conopida, morcovii, țelina și ciupercile în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Adăugați sucurile din legumele conservate și Borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Adăugați pepperoncini, măsline, murături, ceapă și inimi de anghinare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
În borcanele de conserve sterilizate, puneți 1 linguriță de oțet de tarhon (acest lucru va garanta prospețimea). Încărcați legumele sosate în borcan, folosind o pâlnie cu gură largă pentru a evita o mizerie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Tarhon
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
Pâlnie
10
Într-una dintre tigăile mari pe care le-ați folosit, adăugați ulei de măsline, ton și hamsii și amestecați bine. Topiți fiecare borcan cu o parte din amestecul de ton. Acoperiți și refrigerați sau lăsați să se răcească pe tejghea înainte de servire. Aceasta se va păstra la frigider până la 2 săptămâni.