Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)
Calabacitas con Elote (dovlecel cu porumb) este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, roșii romi, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 95 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb), Sopa de Calabacitas (supă de dovlecei), și Elote cu taitei de dovlecel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați porumbul într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere.
Așezați un capac pe cratiță, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până la parfum, aproximativ 5 minute.
Se amestecă dovlecelul și roșia în ceapă și usturoi; gătiți împreună 5 minute. Amestecați boabele de porumb în amestec; adăugați ardeiul poblano. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Se presară cu brânza cotija pentru a servi.