Cakespy: Triplu Ciocolată Nanaimo Baruri
Cakespy: Triple Chocolate Nanaimo baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 171 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, înlocuiți pudra de budincă, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cakespy: Baruri Nanaimo, Cakespy: Bomboane De Porumb Nanaimo Baruri, și Batoane Nanaimo Cu Afine De Ciocolată.
Instrucțiuni
Căptușiți fundul unei tigaie pătrate de 8 inci cu o fâșie de hârtie pergament sau folie, pentru îndepărtarea ușoară a barelor din tigaie odată ce acestea sunt reci.
Pregătiți stratul inferior: topiți untul, zahărul și pudra de cacao într-un cazan dublu.
Adăugați oul bătut și amestecați energic cu o lingură de lemn până se încorporează și se îngroașă.
Scoateți tigaia de pe foc, transferați-o într-un castron mare și amestecați firimiturile de cracker graham, nucile și nuca de cocos și nucile. Apăsați ferm în tigaia pregătită. Puneți acest lucru la frigider timp de aproximativ o jumătate de oră, astfel încât să se poată seta înainte de a adăuga următorul strat.
Pregătiți stratul de mijloc: într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul, smântâna, pudra de cremă, cacao și zahărul cofetarilor împreună până când sunt foarte ușoare și pufoase.
Răspândiți peste stratul inferior, având grijă să îl întindeți cât mai plat și uniform posibil. Întoarceți tigaia la frigider în timp ce pregătiți toppingul.
Pregătiți stratul superior: într-o cratiță medie sau un cazan dublu, topiți ciocolata și untul la foc mediu, amestecând des pentru a vă asigura că amestecul nu arde.
Lăsați să stea până când amestecul este încă lichid, dar foarte gros, apoi turnați-l peste al doilea strat (Mijlociu) și întindeți-l ușor cu o spatulă pentru a asigura o acoperire uniformă (dar lucrați cu atenție, deoarece ciocolata încă caldă va deveni dezordonată dacă apăsați prea tare în timp ce îl întindeți și rupeți stratul de unt de mai jos).
Dați-l la frigider cel puțin o oră înainte de a-l tăia în bare.