Cakespy: Magic Cookie Bar Plăcintă

Cakespy: Magic Cookie Bar Plăcintă
Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, chipsuri de butterscotch, arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cakespy: Ziua Recunostintei Cookie Curcani, Cakespy: Plăcintă Cu Dovleac Într-O Crustă De Biscuiți Cu Ciocolată, și Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Puneți firimiturile de cracker graham, untul și nuca de cocos prăjită într-o tigaie la foc mic până se topește; se amestecă până când amestecul este coeziv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să se răcească până când este încă cald, dar nu fierbinte la atingere; folosind mâinile, apăsați amestecul în partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă.
5
Dați la frigider crusta timp de 15 minute, apoi coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se răcească aproximativ 20 de minute înainte de a merge mai departe.
7
Creșteți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați untul de arahide în bucăți mici chiar și pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Împrăștiați uniform chipsurile de ciocolată și chipsurile de butterscotch deasupra crustei cu unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Într-un flux constant, turnați laptele condensat îndulcit peste umplutură. Deplasați ușor tigaia pentru a vă asigura că laptele a fost distribuit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute, sau până se rumenesc și Bulbuc (a mea a fost mai mult ca 40 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească complet. Am constatat că răcirea timp de aproximativ o oră a ajutat setul de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista