Cakespy: Cadbury Creme Deviled Ouă
Reteta Cakespy: Cadbury Creme Deviled Ouă ar putea satisface pofta americană în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru $1.48 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 13120 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă Cadbury creme, stropi, cremă de unt de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cakespy: Cadbury Creme Ouă Benedict, Cadbury Creme Omletă, și Cadbury Creme Scotch Eggs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfă primul tău ou de cremă Cadbury. Dă-i o privire lungă și dură și întreabă dacă este gata să-și îndeplinească destinul.
Folosind cuțitul foarte ascuțit, tăiați ușor oul pe jumătate pe lungime, urmând cusătura care menține cele două jumătăți de ou împreună. Oul ar trebui să se separe în două jumătăți separate destul de ușor; fiecare va avea o bucată de fondant în interior. Lăsați fondantul în interiorul jumătăților de ou.
Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea, pipetați crema de unt galben într-o spirală, astfel încât să acopere întregul interior expus al fiecărei jumătăți de ou (direct deasupra fondantului). Veți folosi aproximativ 1-2 lingurițe de glazură pe ou.
Garnisiți cu stropi roșii pentru a imita aspectul boiaua.
Repetați cu jumătățile de ou rămase.