Cajun Tempura Okra cu sos de scufundare Scallion

Cajun Tempura Okra cu sos de scufundare Scallion
Rețeta Cajun Tempuran Okra cu sos de scufundare Scallion este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această garnitură are 432 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. Un amestec de condimente cajun, sare, tulpină de okra îndepărtată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cajun Tempuran Okra cu sos de scufundare Scallion, Nu atât de prăjit Okra cu sos de scufundare Scallion, și Rețetă de homar Tempura (cu sos de scufundare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ingredientele tempura împreună și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Încălziți uleiul de arahide în friteuză sau într-un cuptor olandez mare la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Într-o farfurie de plăcintă superficială, adăugați făină și 1 lingură de condimente Cajun și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Condimentează okra cu 2 linguri de condimente Cajun. Înmuiați okra în făină condimentată și apoi în aluat de tempura și puneți-o în ulei, câte 1 și prăjiți până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Făină CondimentatăFăină Condimentată
BameBame
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Scoateți pe o tavă de foaie căptușită cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Se servește cu sos de scufundare Scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ceapa VerdeCeapa Verde
7
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista