Cajun Tempura Okra cu sos de scufundare Scallion
Rețeta Cajun Tempuran Okra cu sos de scufundare Scallion este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această garnitură are 432 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. Un amestec de condimente cajun, sare, tulpină de okra îndepărtată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cajun Tempuran Okra cu sos de scufundare Scallion, Nu atât de prăjit Okra cu sos de scufundare Scallion, și Rețetă de homar Tempura (cu sos de scufundare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ingredientele tempura împreună și lăsați să se răcească.
Încălziți uleiul de arahide în friteuză sau într-un cuptor olandez mare la 375 grade F.
Într-o farfurie de plăcintă superficială, adăugați făină și 1 lingură de condimente Cajun și amestecați bine.
Condimentează okra cu 2 linguri de condimente Cajun. Înmuiați okra în făină condimentată și apoi în aluat de tempura și puneți-o în ulei, câte 1 și prăjiți până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Scoateți pe o tavă de foaie căptușită cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare.
Se servește cu sos de scufundare Scallion.
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați toate ingredientele.