Cajun-porumb la grătar pe Știulet
Rețeta Cajun-porumb la grătar pe Știulet este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Această garnitură are 102 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, oregano, porumb urechi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui Cajun la grătar cu Salsa de porumb Avocado, Cajun Tasso porumb Maque Choux cu creveți la grătar, și Cartofi prăjiți Cajun cu brânză cu Guacamole de porumb la grătar, slănină și ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Trageți cojile înapoi din porumb și frecați mătăsurile.
Ungeți untul peste porumb; se presară cu amestec de condimente.
Așezați porumbul pe grătar; grătiți 12 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional.