Cajun Pene Picante De Cartofi

Cajun Pene Picante De Cartofi
Pene de cartofi picante Cajun este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 210 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oregano, albușuri de ou, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pene De Cartofi Cajun, Pene Crocante De Cartofi Cajun, și Napi de Cajun la cuptor și pene de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pregătiți o tavă mare de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună uleiul de măsline, chimenul, coriandrul, ardeiul, turmericul, oregano, piperul și pudra de chili într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați albușurile de ou într-un castron mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aruncați mai întâi panele de cartofi cu albușurile de ou și apoi cu amestecul de ulei de măsline. Aranjați panele condimentate într-un singur strat pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit, întorcând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Neboan Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate83
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista