Cajun Pecan Porc
Carnea de porc Cajun Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, cotlet de porc, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Cajun Pecan Catfish, Cajun Pecan Catfish, și Cajun Pecan-crusted somn.
Instrucțiuni
Procesați primele 6 ingrediente într-un blender până când nucile pecan sunt tocate mărunt.
Dragă cotlet de porc în făină. Se înmoaie în zară; dragă în amestec de nuci pecan. Se răcește 1 oră.
Aranjați carnea de porc pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Așezați raftul într-o tigaie de 13 x 9 inci. Înveliți carnea de porc uniform cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 minute. Întoarceți carnea de porc și acoperiți uniform cu spray de gătit.
Coaceți încă 5 minute sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Paco & Lola Celebration Albarino cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Albarino, Romania]()
Albarino, Romania
Ediție Limitată Pride Rainbow Bottle! Expresie aromatică destul de intensă, cu ierburi și indicii balsamice, împreună cu fructe albe, citrice și fructe de piatră. Proaspăt, cu o structură bună și aceleași personaje de fructe ca cele găsite pe nas. Finisaj ușor balsamic.