Cajun Oyster Pie

Cajun Oyster Pie
Cajun Oyster Pie ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sos worcestershire, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, Rajun Cajun BBQ Sauce-în interiorul multor mall-uri sunt restaurante Rajun Cajun, servesc BBQ inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți slănina, rezervând 1 lingură grăsime de slănină. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Încălziți grăsimea de slănină și uleiul vegetal la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește până când făina se rumeneste. Bateți încet laptele și 1 cană de lichid de stridii rezervat. Se amestecă până se formează un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Picături De SlăninăPicături De Slănină
StridiiStridii
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă sosul Worcestershire, condimentele Cajun și stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Condimente CajunCondimente Cajun
StridiiStridii
6
Se toarnă amestecul într-o coajă de plăcintă de 9 inci și se acoperă cu crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista