Cajun Cuptor Cartofi Prajiti

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți la cuptor Cajun. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sos de piper cayenne, chimen măcinat, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cajun Cuptor Cartofi Prajiti, Cartofi Prăjiți În Stil Cajun, și Cartofi Prăjiți În Stil Cajun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Tăiați cartofii în pene. Într-un castron mare, combinați ulei, sos fierbinte, cimbru, boia de ardei și chimen. Aruncați cartofii în pansament și întindeți-i într-un singur strat pe o foaie de prăjituri antiaderentă. Se condimentează pene cu sare și piper și se prăjește timp de 20 de minute, întorcându-se o dată.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Santiago Ruiz Albarino Blend. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Santiago Ruiz Albarino Blend]()
Santiago Ruiz Albarino Blend
Clar și galben strălucitor. Nasul intens și complex prezintă arome de fructe (măr, pere, caise), ierburi (verbena cu lămâie, anason) și note minerale. Corpolent, complexitatea sa fructată revine combinată cu mineralitatea de piatră umedă pe palat înainte de un finisaj lung și clar. Combinația a cinci soiuri native de struguri cu Rias Baixas face din acesta un vin cu un caracter unic distinct.