Caju Crusted cheie Lime Pie cu o frisca coulis de fructe
Caju Crusted cheie Lime Pie cu o frisca coulis de fructe este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 1075 calorii, 21g de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de cracare graham, caju, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Salată de fructe de tei de miere cu frișcă de fasole de vanilie, și Caju , ardei iute și pește cu crustă de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ungeți o tigaie de plăcintă de 9 inci și dați deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună caju, firimituri de cracare graham, 1/2 cană de zahăr și untul topit (puteți alege să procesați caju și biscuiții graham într-un robot de bucătărie pentru a le măcina fin). Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și părțile laterale sau tigaia.
Într-un bol mediu de amestecare, combinați laptele condensat îndulcit și gălbenușurile de ou până la neted, amestecând fie manual, fie cu un mixer electric. Adăugați încet sucul de lămâie cheie și amestecați pentru a încorpora.
Se toarnă în crusta neacoperită și se coace timp de 50 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește plăcinta la temperatura camerei; apoi se dă la frigider câteva ore.
Când plăcinta este rece, faceți toppingul biciuit. În vasul unui mixer electric, bateți smântâna grea, coaja de portocală și restul de 2 uncii de zahăr până când a ajuns la consistența frișcăi.
Întindeți toppingul bătut uniform peste plăcinta răcită. Plăcinta poate fi servită imediat sau lăsată să se stabilească înainte de servire.