Caju Caramel Fudge
Caju Caramel Fudge este un fără gluten desert. Această rețetă face 81 de porții cu 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți zahăr, lapte evaporat, jumătăți de caju și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramel Caju Fudge, Caju-Fudge-Caramel Ice Cream Pie, și Zahăr Scăzut Sărat Caramel Caju Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. tigaie pătrată cu folie; ungeți folia cu 2 lingurițe de unt. Pune deoparte.
Într-o cratiță mare, combinați laptele, zahărul și untul rămas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul. Aduceți la fierbere rapidă; se fierbe timp de 5 minute, amestecând constant.
Scoateți de pe foc; amestecați chipsurile de ciocolată și crema de marshmallow până se topește. Îndoiți în caramele, caju și vanilie.
Se toarnă în tigaie pregătită. Mișto. Folosind folie, ridicați fudge din tigaie. Aruncați folia; tăiați fudge în 1-in. pătrate. A se păstra într-un recipient etanș.