Caise și Cheddar alb Panini

Caise și Cheddar alb Panini
Panini de caise și Cheddar alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 478 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.46 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de gem de caise, cheddar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Șuncă, Pui Și Cheddar Panini Cu Muștar De Caise, Carne de porc, piersic și Cheddar alb Panini, și Miere Nuc-Crusted În Vârstă De Cheddar Panini – Final Panini Press Carte De Bucate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți gemul peste 1 parte de pâine feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
2
Adăugați Cheddar. Sus cu o a doua felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Întindeți 1/4 lingură de unt pe fiecare parte a sandvișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se încălzește într-o tigaie la foc mediu până se topește brânza, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Revista