Caise uscate și granola Kamut
Caise uscate și Kamut Granolan este un vegan mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 795 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, fulgi de kamut rulați, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Tort de lire Kamut cu conserve de migdale-caise, Granola De Caise, și Granola De Caise-Migdale.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați kamutul, nucile, scorțișoara și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina; pune deoparte.
Așezați agave, ulei și vanilie într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Stropiți peste amestecul de kamut și amestecați până când kamutul este bine acoperit și nu există aglomerări.
Întindeți amestecul într-un strat subțire și uniform pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Transferați granola într-un castron mare rezistent la căldură, adăugați caisele și amestecați pentru a combina.
Lăsați să se răcească complet. (Granola se va crăpa pe măsură ce se răcește.) A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.