Caise prăjite cu Mascarpone și fistic
Caisele prăjite cu Mascarpone și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 417 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise, extract de vanillan, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caise Prăjite Și Fistic, Prune prăjite cu miere cu Mascarpone și fistic, și Caise Prăjite Simple Cu Mascarpone De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și tapetați o foaie medie de copt cu folie de aluminiu.
Transferați jumătățile de caise pe foaia de copt pregătită și stropiți cu uleiul de măsline.
Se presară cu zahăr și puțină sare. Se fierbe până când caisele sunt încălzite și zahărul este caramelizat deasupra, 4 până la 6 minute.
Între timp, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un atașament de măturică.
Bateti pe mediu-mare până când crema este pufos și forma vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Într-un castron separat, bateți mascarpona cu mâna până când este moale și cremoasă. Îndoiți frișca treptat până când cele două sunt combinate.
Scoateți caisele din cuptor și transferați-le pe o farfurie de servire. Spoon 2 lingurițe de mascarpone biciuit în cavitatea fiecăruia.
Se presară cu fistic zdrobit și se servește imediat.