Caise Picătură Scones
Caise picătură Scones este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 13. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, caise, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise, Biscuiți Cu Picături De Butterscotch, și Biscuiți Cu Picături De Lapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, praful de copt, zahărul și sarea. Pulsează până se combină.
Adăugați unt și pulsați până când untul are dimensiunea mazărei.
În timp ce motorul funcționează, adăugați smântână grea, continuând să amestecați doar până când aluatul se reunește.
Mutați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Folosiți-vă mâinile pentru a încorpora ușor caisele în aluat.
Aruncați aluatul pe foaia de copt în runde de aproximativ 3 inci.
Coaceți scones până la aur, aproximativ 20 de minute.