Caise Phyllo Napoleons
Caise Phyllo Napoleons ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de apă, zahăr granulat, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Apple Phyllo Napoleons, Filo cu condimente indiene și Napoleoni de somon afumat, și Phyllo Napoleons Cu Sos De Mure Și Cremă De Vanilie.
Instrucțiuni
Scurgeți iaurtul într-o sită căptușită cu pânză de brânză sau strecurătoare așezată peste un castron, acoperită și răcită, 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți teancul de filo pe o suprafață de lucru și acoperiți teancul cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie umed. Se amestecă împreună untul și uleiul.
Aranjați 1 foaie phyllo pe o foaie mare de copt tapetată cu pergament, apoi întindeți cu o pătrime de amestec de unt folosind o perie de patiserie umezită.
Se presară cu 1 linguriță de zahăr granulat. Se acoperă cu încă 3 straturi în același mod ca mai întâi cu amestecul de filo și unt rămas și 3 lingurițe de zahăr granulat.
Tăiați stiva în 12 dreptunghiuri (2 tăieturi pe lungime, 3 transversale) și coaceți în mijlocul cuptorului până când sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-un castron folosind un cuțit mic ascuțit. Se amestecă iaurtul scurs, smântâna și 1 lingură de zahăr brun.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Adăugați caisele și presărați cu restul de 2 lingurițe de zahăr granulat. Aruncați ușor până când caisele sunt calde și fragede, 2 până la 3 minute.
Transferați caisele într-un castron cu o lingură cu fante.
Adăugați apă și restul de linguriță de zahăr brun în tigaie și deglazați fierbând la foc moderat, răzuind bucăți maro, până când se reduce cu aproximativ jumătate. Aruncați caisele în sirop cald.
Așezați 1 dreptunghi filo pe o farfurie și deasupra cu 3 bucăți de caise și 1 lingură generoasă de amestec de iaurt. Faceți încă 2 straturi cu pătrate filo, caise și amestec de iaurt. Faceți încă 3 Napoleoni în același mod.
Fiecare porție are aproximativ 192 de calorii și 5 grame de grăsime.