Caise-Ghimbir Muschiulet De Porc

Caise-Ghimbir Muschiulet De Porc
Muschiulet de porc caise-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 144 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de răspândire de caise, filet de porc, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Chili Frecat Muschiulet De Porc Cu Caise Ghimbir Glazura, File De Porc Jalapeno-Caise, și Muschiulet De Porc Rozmarin-Caise.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adauga muschiulet; sigiliu sac, și marinat în frigider cel puțin 2 ore.
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți filetul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Așezați filetul pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Coaceți la 450 timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz). Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
În timp ce carnea de porc stă, puneți marinada rezervată într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă ceapa verde. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista