Caise braconate cu vanilie cu Zabaglione
Caisele braconate cu vanilie cu Zabaglione ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, vin, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Caise pocate cu vanilie, Caise Braconate Cu Vanillan Și Cardamom, și Caise Simple Pocate.
Instrucțiuni
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță de 2 litri, apoi adăugați păstăi, apă, zahăr, coajă și sare. Se aduce la fierbere, neacoperit, la foc mare, apoi se fierbe 1 minut.
Adăugați cu grijă caisele, apoi reduceți căldura și braconați la foc mic, răsturnând o dată, până când fructele sunt fragede, dar își păstrează încă forma și cojile sunt încă intacte, 2 până la 6 minute.
Transferați caisele și siropul într-un castron mare de mică adâncime și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 1/2 ore.
Bateți gălbenușurile, zahărul și vinul într-un bol metalic adânc de 4 litri cu un mixer electric portabil la viteză medie sau bateți energic până se combină bine.
Puneți vasul peste o oală de 4 litri de apă care abia fierbe și bateți amestecul până se triplează în volum, 5 până la 6 minute.
Lingurați 2 sau 3 jumătăți de caise în fiecare din cele 6 pahare și acoperiți cu zabaglione.
* Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Caisele pot fi braconate cu 2 zile înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.