Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cafeaua "plăcintă". Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ROM, krispies de orez, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cafea Caramele, Cafea Caramele, și Cafea Caramele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti zaharul intr-o tigaie mica antiaderenta uscata la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc, apoi amestecați imediat Rice Krispies și transferați rapid în tigaia springform, răspândind uniform pe fund și netezind partea superioară cu spatele unei linguri mici. (Dacă utilizați placa de plăcintă, apăsați ușor crusta pe partea plăcii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Presărați ciocolata tocată uniform peste crusta caldă pentru a se topi, apoi întindeți ciocolata topită cu spatele lingurii pentru a acoperi crusta. Se răcește până se întărește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Se dizolvă cafeaua instant în 2 linguri de lapte într-un castron mic, apoi se amestecă gelatina și se lasă să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Gelatină
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți împreună amidonul de porumb și restul de 1· căni de lapte într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri și aduceți la foc mic la foc mic, amestecând constant (acest lucru va dura aproximativ 15 minute; 1% lapte se coagulează ușor dacă este încălzit prea repede). Continuați să fierbeți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Se ia de pe foc, apoi se adaugă amestecul de gelatină, ciocolata, zahărul brun și romul, amestecând până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ciocolata
Gelatină
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Transferați amestecul într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece. Se răcește umplutura, amestecând constant (astfel încât gelatina să nu se stabilească neuniform), doar la temperatura camerei, 3 până la 5 minute, apoi se toarnă peste crustă în tigaie. Se răcește, acoperit, până se fixează, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
1
Bateți smântâna cu zahăr brun folosind un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide. Se dizolvă cafeaua instant în rom și se pliază în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Zahăr Brun
Cremă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Răspândiți uniform peste cremă răcită, apoi rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginii "plăcintei" și îndepărtați partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
1
Cookie-urile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
2
Fiecare porție, inclusiv garnitura, conține aproximativ 280 de calorii și 12 grame de grăsime.