Cafea Toffee "Plăcintă"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cafeaua "plăcintă". Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ROM, krispies de orez, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cafea Caramele, Cafea Caramele, și Cafea Caramele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul intr-o tigaie mica antiaderenta uscata la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu adânc, 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, apoi amestecați imediat Rice Krispies și transferați rapid în tigaia springform, răspândind uniform pe fund și netezind partea superioară cu spatele unei linguri mici. (Dacă utilizați placa de plăcintă, apăsați ușor crusta pe partea plăcii.)
Presărați ciocolata tocată uniform peste crusta caldă pentru a se topi, apoi întindeți ciocolata topită cu spatele lingurii pentru a acoperi crusta. Se răcește până se întărește ciocolata.
Se dizolvă cafeaua instant în 2 linguri de lapte într-un castron mic, apoi se amestecă gelatina și se lasă să stea.
Bateți împreună amidonul de porumb și restul de 1· căni de lapte într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri și aduceți la foc mic la foc mic, amestecând constant (acest lucru va dura aproximativ 15 minute; 1% lapte se coagulează ușor dacă este încălzit prea repede). Continuați să fierbeți, amestecând, 2 minute.
Se ia de pe foc, apoi se adaugă amestecul de gelatină, ciocolata, zahărul brun și romul, amestecând până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece. Se răcește umplutura, amestecând constant (astfel încât gelatina să nu se stabilească neuniform), doar la temperatura camerei, 3 până la 5 minute, apoi se toarnă peste crustă în tigaie. Se răcește, acoperit, până se fixează, aproximativ 3 ore.
Bateți smântâna cu zahăr brun folosind un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide. Se dizolvă cafeaua instant în rom și se pliază în smântână.
Răspândiți uniform peste cremă răcită, apoi rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginii "plăcintei" și îndepărtați partea tigaiei.
Cookie-urile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș.
Fiecare porție, inclusiv garnitura, conține aproximativ 280 de calorii și 12 grame de grăsime.