Cafea-Spice Shortbread cu ghimbir cristalizat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă cu condimente de cafea cu ghimbir cristalizat. Această rețetă servește 24. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 114 calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de boabe de cafea măcinate, cardamom măcinat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Cafea-Spice Shortbread cu ghimbir cristalizat, Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată, și Turtă dulce cristalizată-ghimbir.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Se amestecă făina, zahărul brun, cafeaua măcinată, ghimbirul, scorțișoara, cardamomul și sarea în procesor 5 secunde.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, procesați până când încep să se formeze aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Împărțiți aluatul în mod egal între două tigăi de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Apăsați aluatul ferm și uniform pe fundul fiecărei tigaie.
Coaceți shortbread 25 de minute. Poziția inversă a tigăilor și continuați să coaceți până când pâinea scurtă este maro aurie și fermă în jurul marginilor, dar centrul este încă ușor moale, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește pâinea scurtă în tigăi 5 minute.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Tăiați pâinea scurtă caldă în fiecare tigaie în 12 pene. Se răcește complet.
Se amestecă zahăr pudră, 2 lingurițe de apă și vanilie într-un castron mic, adăugând mai multă apă cu 1/4 lingurițe, dacă este necesar, pentru glazura tartinabilă. Folosind spatula offset, întindeți glazura subțire peste fursecuri, lăsând marginea de 1/2 inch la margini.
Presărați ghimbir cristalizat peste.
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 3 săptămâni înainte. A se păstra etanș la congelator. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.