Cafea Preparată La Rece

Cafea Preparată La Rece
Cafeaua preparată la rece ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 2 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de filtre de cafea, boabe de cafea măcinate grosier, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Cafea cu gheață preparată la rece, Cafea Cu Gheață Preparată La Rece, și Affogato cu cafea preparată la rece.

Instrucțiuni

1
Puneți zațul de cafea într-un recipient mare. Se toarnă încet apă peste pământ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ApăApă
2
Acoperiți vasul cu folie de plastic și abrupt la temperatura camerei timp de 18 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Aliniați o strecurătoare cu mai multe straturi de cheesecloth și așezați deasupra unui ulcior; strecurați cafeaua prin cheesecloth în ulcior. Aruncați motivele. Pentru a obține o preparare mai clară, strecurați din nou cafeaua prin filtrele de cafea. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
DificultateExpert
Gata În18 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista