Cafea Mexicană
Cafeaua mexicană este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, sirop cu aromă de ciocolată, cafea măcinată obișnuită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o băutură. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cafea Mexicană, Coc De Cafea Mexican, și Cafea Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa, zahărul brun, scorțișoara și cuișoarele la fierbere în cuptorul olandez, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă cafeaua; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți 5 minute.
Se amestecă siropul de ciocolată și vanilia; se ia de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute pentru ca zațul de cafea să se așeze. Strecurați cafeaua în server de cafea sau cupe individuale; aruncați amestecul de zaț.