Cafea Cu Gheață Vietnameză (Cafe Sua Da)

Cafea Cu Gheață Vietnameză (Cafe Sua Da)
Cafea cu gheață Vietnameză (Cafe Sua Da) este o băutură care servește 1. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 247 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați cafea prăjită cu măcinare medie, lapte condensat, gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de bucătărie aburos. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Ca Phe Sua Da rețetă (cafea Vietnameză cu gheață), Rețetă ca Phe Sua Nong (cafea fierbinte Vietnameză) - stil de Camping, și St. Paddy ' s Vietnamese Iced Coffee sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
 Fierbeți apa, îndepărtați-o de pe foc pentru a se răci puțin în timp ce măsurați zațul de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați lapte condensat îndulcit într-o cană. Umpleți un pahar separat, înalt, cu gheață. Cu cât folosiți mai multă gheață, cu atât cafeaua cu gheață este mai slabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Cafea Cu GheațăCafea Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Puneți cafeaua în aparatul de cafea vietnamez. Udați pământul cu aproximativ o lingură de apă fierbinte. Înșurubați presa, degetul strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se toarnă apa fierbinte și se acoperă. Cafeaua va picura încet în ceașcă. Folosiți vârful unei linguri sau cuțit de unt pentru a roti presa în sensul acelor de ceasornic (pentru o presă mai strânsă, dacă cafeaua picură prea repede) sau în sens invers acelor de ceasornic (prea slăbiți dacă cafeaua nu picură deloc.) Ar trebui să dureze aproximativ 3-5 minute pentru a termina prepararea. Reglați presa după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
5
Se amestecă bine cafeaua fierbinte și laptele condensat îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
6
Se toarnă peste gheață în paharul înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista