Cafea Cu Gheață Thailandeză
Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? Cafeaua cu gheață Thailandeză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 183 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte condensat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cafea Cu Gheață Thailandeză, Rețetă De Cafea Cu Gheață Thailandeză, și Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată.
Instrucțiuni
Se amestecă cafeaua măcinată și 8 căni de apă rece într-un ulcior până se combină bine; lăsați să stea la temperatura camerei 12 ore.
Turnați amestecul de cafea printr-o strecurătoare mare și fină cu plasă de sârmă într-un cuptor olandez sau alt recipient mare, aruncând zațul. Curățați strecurătoarea; așezați un filtru de cafea sau un strat dublu de pânză de brânză în strecurătoare și turnați amestecul de cafea prin strecurătoare căptușite într-un ulcior.
Adăugați extract de vanilie. (Acoperiți și păstrați la frigider până la 1 săptămână, dacă doriți.)
Se amestecă împreună amestecul de cafea și laptele condensat îndulcit.