Cafea Cu Ciocolată
Cafeaua de ciocolată necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți pe porție, primești o băutură care servește 12. O porție conține 353 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. 166 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe De Cafea Cu Ciocolată + Cafea Millstone House Blend, Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, și Cupcakes de cafea cu ciocolată cu glazură de cremă de unt de cafea.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, bateți zahărul, cacao și apa până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand amestecul formeaza varfuri moi atunci cand baterea este ridicata si seamana cu sosul gros de fudge fierbinte, aproximativ 35 de minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și sarea.
Se transferă într-un castron; la frigider cel puțin 2 ore.
Bateți amestecul de ciocolată.
Adăugați 2 căni de frișcă; se amestecă bine. Îndoiți frisca rămasă. Pentru fiecare porție, așezați aproximativ 1/2 cană cremă de ciocolată în 2/3 cană cafea sau lapte; se amestecă pentru a se amesteca.