Cafea Cu Caramel În Stil Barista

Cafea Cu Caramel În Stil Barista
Cafeaua de Caramel în stil Barista este o fără gluten băutură. Această rețetă face 4 porții cu 92 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Gevalia House blend, topping de înghețată caramel, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Alune Tiramisu negrese de la barista prima Coffeehouse, Dulapuri De Cafea (Milkshake-Uri De Cafea În Stil Rhode Island), și Cafea Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cafeaua în filtru în coșul de preparare a cafelei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2
Se toarnă 1/3 cană topping de caramel în vasul gol al aparatului de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apă la filtru de cafea; brew. Când prepararea este completă, amestecați cafeaua până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă în cani.
5
Se servește acoperit cu bici răcoroși și topping de caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista