Caf cake au lait

Caf cake au lait
Caf tort au lait este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână glazură de ciocolată cu lapte, apă rece, granule de cafea espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Caf cake au lait, Café au Lait Înger Tort Alimente, și Tort Caf fara Gluten.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Se dizolvă 1 lingură de cafea în 1 1/4 căni de apă. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestecul de cafea în locul apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se dizolvă 2 lingurițe de cafea în 1 lingură de apă rece. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de cafea în glazură. Într-un castron mediu, amestecați împreună toppingul bătut și amestecul de cafea rămas; amestecați ușor 1/4 cană din amestecul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
5
Se întinde cu jumătate din amestecul de topping bătut (aproximativ 3/4 cană) până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Pipe rămase biciuit topping amestec în jurul partea de sus a tort. Refrigerați 1 până la 2 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Garnisiți blatul tortului cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista