Caf cake au lait

Caf cake au lait
Caf tort au lait este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână glazură de ciocolată cu lapte, apă rece, granule de cafea espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Caf cake au lait, Café au Lait Înger Tort Alimente, și Tort Caf fara Gluten.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Se dizolvă 1 lingură de cafea în 1 1/4 căni de apă. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestecul de cafea în locul apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se dizolvă 2 lingurițe de cafea în 1 lingură de apă rece. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de cafea în glazură. Într-un castron mediu, amestecați împreună toppingul bătut și amestecul de cafea rămas; amestecați ușor 1/4 cană din amestecul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
5
Se întinde cu jumătate din amestecul de topping bătut (aproximativ 3/4 cană) până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Pipe rămase biciuit topping amestec în jurul partea de sus a tort. Refrigerați 1 până la 2 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Garnisiți blatul tortului cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista