Caf cake au lait

Caf cake au lait
Caf tort au lait ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 378 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping rece, glazură de ciocolată cu lapte Betty whipped, granule de cafea espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Café au Lait Înger Tort Alimente, Tort Caf fara Gluten, și Caf nr. de euro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Se dizolvă 1 lingură de cafea în 1 1/4 căni de apă. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestecul de cafea în locul apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se dizolvă 2 lingurițe de cafea în 1 lingură de apă rece. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de cafea în glazură. Într-un castron mediu, amestecați împreună toppingul bătut și amestecul de cafea rămas; amestecați ușor 1/4 cană din amestecul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
5
Se întinde cu jumătate din amestecul de topping bătut (aproximativ 3/4 cană) până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Pipe rămase biciuit topping amestec în jurul partea de sus a tort. Refrigerați 1 până la 2 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
6
Garnisiți blatul tortului cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista