Caf cake au lait
Caf tort au lait ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 378 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping rece, glazură de ciocolată cu lapte Betty whipped, granule de cafea espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Café au Lait Înger Tort Alimente, Tort Caf fara Gluten, și Caf nr. de euro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Se dizolvă 1 lingură de cafea în 1 1/4 căni de apă. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind amestecul de cafea în locul apei.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor.
Se dizolvă 2 lingurițe de cafea în 1 lingură de apă rece. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de cafea în glazură. Într-un castron mediu, amestecați împreună toppingul bătut și amestecul de cafea rămas; amestecați ușor 1/4 cană din amestecul de glazură.
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Se întinde cu jumătate din amestecul de topping bătut (aproximativ 3/4 cană) până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Pipe rămase biciuit topping amestec în jurul partea de sus a tort. Refrigerați 1 până la 2 ore sau până la răcire.
Garnisiți blatul tortului cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.