Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent

Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciatore de pui cu aragaz lent. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 718 calorii, 56G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pui tăiat, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți puiul cu făină. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pui; gatiti 15-20 de minute sau pana se rumenesc pe toate partile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Tăiați ardeiul gras și ceapa transversal în jumătate; tăiați fiecare jumătate în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
4
În aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri, așezați jumătate din bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Se amestecă ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase, cu excepția brânzei; lingură jumătate de amestec peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
6
Adăugați puiul rămas; acoperiți cu amestecul de legume rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
7
Capac; gatiti la foc mic 4-6 ore sau pana cand sucul de pui este limpede cand cea mai groasa bucata este taiata pana la os (170F pentru sani; 82° pentru coapse si picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
8
Se servește cu brânză. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista