Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciatore de pui cu aragaz lent. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 718 calorii, 56G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pui tăiat, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți puiul cu făină. În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 15-20 de minute sau pana se rumenesc pe toate partile; scurgere.
Tăiați ardeiul gras și ceapa transversal în jumătate; tăiați fiecare jumătate în sferturi.
În aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri, așezați jumătate din bucățile de pui.
Se amestecă ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase, cu excepția brânzei; lingură jumătate de amestec peste pui.
Adăugați puiul rămas; acoperiți cu amestecul de legume rămas.
Capac; gatiti la foc mic 4-6 ore sau pana cand sucul de pui este limpede cand cea mai groasa bucata este taiata pana la os (170F pentru sani; 82° pentru coapse si picioare).
Se servește cu brânză. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.