Rețeta Scarlett's Chicken Cacciatore se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 346 de calorii, 27 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână ciuperci, parmezan, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chicken Scarlett, Chicken Scarlett și Scarlett O' Hara.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați puiul, ceapa, ardeiul verde, ciupercile și usturoiul până când puiul nu mai este roz în interior, 10 până la 15 minute. Se amestecă roșiile zdrobite, pătrunjelul, sarea, piperul, condimentele italiene și busuiocul, aduceți amestecul la fierbere și reduceți căldura. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În timp ce amestecul de pui se fierbe, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa clocotește, amestecați tăițeii cu ouă și reveniți la fierbere. Gătiți tăițeii neacoperiți, amestecând din când în când, până când sunt fierți, dar încă fermi la mușcătură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Serviți puiul cacciatore peste tăițeii fierbinți fierți.
Cacciatore în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dr. Loosen Dr. L Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
„...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâie, măr verde, piatră umedă și arome ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un final de citrice suculentă și mere, nuci. uleiuri, săruri minerale și piatră umedă..." - Wine Advocate "Acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Rieslingul „introductiv” al lui Ernst Loosen este marcat de arome proaspete de piersici și caise, echilibrate de un târg. cantitate de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine