Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc la grătar cu cacao-Chile. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 238 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, filete de porc, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile, Cacao-chile frecat cotlet de porc, și Cotlet de porc frecat cu cacao și Chile.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Pentru filete: tăiați carnea de porc de orice piele argintie și uscați-o cu prosoape de hârtie. Folosind mâinile, frecați filetele peste tot cu ulei, presărați-le cu tot amestecul de condimente și frecați până când sunt acoperite uniform. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute sau se acoperă și se dă la frigider până la 24 de ore.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f). Dacă filetele au fost refrigerate, lăsați-le să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar.
Așezați filetele pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți, rotind la fiecare 5 minute, până când filetele se rumenesc peste tot și un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 F la 150 F, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Transferați filetele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch și serviți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon