Cabernet-Coaste Scurte De Vită Fierte

Cabernet-Coaste Scurte De Vită Fierte
Cabernet-fiert carne de vită coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 646 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coaste scurte de vită, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cabernet coaste scurte fierte cu Bietă elvețiană și Orecchiette, Cabernet-coaste scurte fierte cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu plante mixte, și Coaste Scurte De Vită Fierte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați coaste cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
4
Adăugați coaste în tigaie; gătiți timp de 8 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion de vită în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați bulionul, vinul și pasta de roșii într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Așezați coaste, țelină, morcov, usturoi, rozmarin și ceapă într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se toarnă amestecul de bulion peste amestecul de coaste. Acoperiți cu folie; coaceți la 300 timp de 3 1/2 ore sau până când coastele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Descoperiți vasul; strecurați amestecul de bulion printr-o sită peste un castron, rezervând lichid. Coaste de rezervă; aruncați solidele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
11
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Se toarnă lichidul rezervat în pungă. Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți lichidul într-o cratiță mică, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Adăugați făina în tigaie, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
15
Se pune tigaia la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând continuu cu un tel. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până se îngroașă, amestecând constant cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
16
Serviți sosul cu coaste și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
CoasteCoaste
17
Garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista