Ca Kho to (pește vietnamez în sos de Caramel)

Ca Kho to (pește vietnamez în sos de Caramel)
Ca Kho to (pește vietnamez în sos de Caramel) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 193 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr brun, sos de pește, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos de pește vietnamez Dip – nuoc mam cham, Orez Vietnamez De Pui Cu Sos De Pește De Ghimbir, și Nuoc Cham (Sos De Pește Picant Vietnamez) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista