Bărcile de cartofi coapte de două ori ale mamei mele (versiunea pentru copii)

Bărcile de cartofi coapte de două ori ale mamei mele (versiunea pentru copii) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 199 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Bărcile de cartofi coapte de două ori ale mamei mele (Versiune fantezistă), Supa de cartofi la cuptor Elswet [ Versiune diabetică ], și Veggie Umplute De Două Ori Bărci De Cartofi Coapte.
Instrucțiuni
Spălați și uscați cartofii, apoi înțepați cu o furculiță în câteva locuri.
Așezați-le pe raftul central al unui cuptor de 375 grade F.
Coaceți timp de 30-40 de minute, până când ați terminat.
Tăiați fiecare cartof în jumătate și scoateți pulpa într-un castron, având grijă să nu rupeți pielea. Veți avea 8 "bărci". Puneți cartofii și bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Bateți ingredientele rămase.
Adăugați încă 2 oz de smântână, dacă este necesar, pentru a le face pufoase.
Se adaugă sare și piper după gust.Folosind o lingură, umpleți cartofii la nivel. Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare cu amestecul de cartofi rămas. Rotiți amestecul de cartofi rămas pe fiecare" barcă " într-un decorativ manner.To serviți: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Coaceți bărcile aproximativ 25 de minute până când se încălzesc și se rumenesc deasupra.